Vergoedingoverzicht
 

Kosten en vergoeding

Afhankelijk van uw polis bij uw zorgverzekeraar, wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk hier voor vergoedingen van chinese geneeskunde en acupunctuur.

Consulten en kruidenrecepten worden per keer contant in de praktijk afgerekend, tenzij anders afgesproken. U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Het eerste consult bestaat uit een intake en een behandeling. Dit consult duurt gemiddeld 3 uur. De kosten voor dit eerste consult zijn € 100,-. Er wordt een dossier voor u aangemaakt, uw unieke birthchart wordt in kaart gebracht. De vervolgbehandelingen bestaan uit behandelingen a € 50,-. Vragen en problematiek tussen behandelingen door kunnen kosteloos via mail, sms en whatsapp. Alle behandelingen zijn inclusief advies via de mail. Maak hier een afspraak.

 


Annulering

Behandelingen kunnen tot 24 uur voor de geplande afspraak kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.

Beroepsvereniging
Voor uw zorgverzekeraar is het van belang om te weten dat Acupunctuur Lingewaard is aangesloten bij Zhong. De nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij twijfel adviseer ik u vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Vraag of kijk met name naar de polisvoorwaarden!

Klachten
Indien u een klacht heeft waar we niet samen uitkomen, kunt u terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB klachten).