Nieuws
 

Nieuws

# Focus praktijk

Na een bewogen jaar 2014 met enorm veel werk op mijn schouders buiten de werkzaamheden in mijn praktijk, zoals voor de beroepsvereniging Zhong en het mannenkoor, heb ik in november het besluit genomen met deze activiteiten te stoppen en me volledig te focussen op mijn praktijk. Ik heb geleerd dat ik gelukkiger word van mijn praktijkvoering en daarmee ook meer kan betekenen voor mijn patiënten.

# Chinese filosofie

In 2014 ben ik gestart met opleiding Chinese filosofie "Stems and Branches". Dit geeft mij meer inzicht in de constitutie van de patiënt om daarmee oplossingsgerichter te behandelen, met meer effect. Vooral op emotie en de psyche. In 2015 start het tweede jaar van deze opleiding. Het stelt me nu al in staat een birth chart te maken en deze te gebruiken tijdens consulten om ook de patiënt zelf meer inzicht te geven.

# Jouw kwaliteit van leven

Om de patiënten en collega therapeuten nog beter te ondersteunen, heb ik een website ontwikkeld vol met wetenswaardigheden, tips en documenten over o.a: ingrediënten voor eten, dagindeling, verzorging lichaam en geest, preventie, theerecepten en nog veel meer.
--> Website van Jouw kwaliteit van leven.